Sylwester 2019/2020
Menu
I podanie
- krem marchwiowo - ziemniaczany z nutką jabłka i grzankami ziołowymi
- karczek zapiekany z pieczarkami i ketchupem serwowany z kluska ślaską
- kotlet de volay z masełkiem ziołowym
- udka z kurczaka zapiekane na kiszonej kapuście z pomarańczami
- kurczak ratatuj
- ryba prosto z pieca serwowana z cytryną
Dodatki
- ziemniaki z wody z koperkiem
- frytki
- buraczki zasmażane
- surówki
II podanie
- plastry golonki na kapuście zasmażanej na słodko
- żeberka w sosie chrzanowym
- kieszonki schabowe z brokułami i fetą
- puree ziemniaczane
- kaszotto
III podanie
- filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
- kotlety po cygańsku
- roladka z kolorowym nadzieniem
- ziemniaki zapiekane
IV podanie
- żur z białą kiełbasą
V podanie
- czerwony barszczyk ze ślimakiem francuskim
Zimne zakąski
- roladki z tortilli
- deska mięs pieczystych
- marynowane kulki śledziowe
- galaretka na jeden kęs
- sałatka leśna polana
- kolorowa sałatka
- mix sałat z vinegree
Słodki bufet
ciasto, cukierki , owoce
Napoje
- kawa , herbata , woda mineralna z owocami , sok ,
szampan do toastu
Koszt balu - 420,00/para
Koszt balu z noclegiem i śniadaniem noworocznym - 600,00/para
W tę noc bawić się bedziemy razem z zespołem " Wenus "
Zapraszamy !!!